• Corona Crisis:  Ons kabinet heeft vandaag besloten dat vanaf vandaag 15 maart alle sportclubs hun deuren moeten sluiten. Ook vanuit de KNLTB is er gecommuniceerd dat er vanaf vandaag tot 6 april a.s. niet meer getennist mag worden en dat dit geldt voor alle tennisactiviteiten waaronder dus ook het vrij tennissen. Gelet hierop is er voor ons geen keus en sluiten we de banen tot 6 april a.s.

 

  • Ledenvergadering: We hadden onze ledenvergadering gepland op vrijdag 3 april a.s. en waren van plan om dit weekend de agenda hiervoor te versturen.  Door het Corona virus zijn we ook genoodzaakt om onze ledenvergadering te annuleren.  Zodra het mogelijk is plannen we een nieuwe datum en gaan we deze communiceren.

 

  • Onderlinge Competitie: Ook de onderlinge competitie wordt door het Corona virus dus tijdelijk stop gezet. We sturen bericht wanneer we deze weer kunnen voortzetten met een nieuw wedstrijdschema er bij.

 

  • Voorjaarscompetitie KNLTB: De KNLTB gaat zich de komende dagen beraden op de verdere uitvoering van de voorjaarscompetitie